0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane Copenhaga Danemarca

Transport persoane Copenhaga Danemarca la adresa

Pentru ca suntem constienti ca orasul Copenaga este unul dintre cele mai frumoase din Europa, Yani Travel pune la dispozitia clientilor transport persoane Copenhaga Danemarca la cel mai accesibile preturi de pe piata. Mai jos gasiti o scurta prezentare a acestui superb oras de la tarmurile Marii Baltice.

Dupa cum bine stiti, Copenhaga este capitala Danemarcei si este cunoscut ca fiind un „paradis al nordului”, un loc linistit unde domina frumsetea si optimismul. Este cea mai vizitata zona a Scandinaviei si in acelasi timp unul dintre cele mai scumpe orase din lume, impreuna cu Oslo si Londra. In acest moment traiesc peste 1.8 milioane de suflete in acest oras, considerat ca fiind poate cel mai curat al lumii.

Este situat pe doua insule, aflandu-se atat pe coasta estica a Sjaelland cat si pe insula d’Amager. Este un oras foarte elegant care nu a fost promovat foarte intens in cercurile turistice dar asta poate si pentru ca se promoveaza singur, prin minunatele atractii de care dispune. Ca tot am amintit de atractii, cel mai bine este sa vizitati orasul intre mai si septembrie, evitand daca se poate sezonul rece deoarece iernile sunt destul de geroase pentru cei care sunt obisnuiti cu temperaturile mai moderate. Datorita climei sale temperat maritime, verile din Copenhaga sunt foarte placute si racoroase. Incepand cu luna aprilie si pana in septembrie, orasul este gazda a mai multor evenimente si festivaluri, cum ar fi: Carnavalul Orasului, Festivalul Golden Ages, Festivalul de Jazz si multe altele. Asadar cei care si-au ales ca sejur Bucuresti-Copenhaga , cu siguranta nu vor regreta alegerea facuta.

Aici este locul in care trecutul reuseste sa se imbine cu prezentul intr-un mod aproape perfect, combinand arhitectura veche cu cladirile moderne intr-un stil neimaintalnit in alt oras. De indata ce ajungeti acolo, o sa observati imediat respectul enorm pentru curatenie, natura si mai ales monarhie. Absolut totul este impecabil de curat: cladirile, monumentele, terasele, parcurile, muzeele si strazile.

Desi reprezinta cea mai mare algomerare urbana din zona Scandinaviei, atomsfera din Copenhaga este una pitoreasca, unde in loc de zgarie nori puteti admira numeroase cladiri ale caror acoperisuri si ziduri sunt colorate in fel si fel de nuante, iar in loc de obisnuitele bulevarde si strazi aglomerate, o sa intalniti zone pietonale imense. Nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste poluarea deoarece multi prefera sa circule cu bicicleta, lasand masina acasa in garaj.

Aici aveti posibilitatea de a merge intr-unul din multele cluburi, baruri, malluri, restaurante, cat si terase si strazi de shopping, dar asta nu inseamna ca orasul a devenit obositor si galagios. Oamenii nu si-au pierdut bunul simt, ba din contra, astfel ca o sa puteti sa va relaxati intr-o atmosfera foarte placuta.

Transport persoane Copenhaga DanemarcaTransport persoane Copenhaga Danemarca Poate cel mai frumos parc din Danemarca este Trivoli, situat in centrul orasului si care se intinde pe o suprafata imensa. Tot aici se afla si cel mai mare parc de distractii din tara, locul cu foarte multe roller coastere si alte modalitati prin care va puteti distra, atat voi cat si cei mici.

Nu trebuie sa ratati Castelul Rosenborg Slot, construit in stil renascentist unde puteti admira atat lucrari de arta, cat si bijuteriile Casei Regale. Va recomandam de asemenea si Mica Sirena, una dintre cele mai fotografiate statui din intreaga lume, creata de catre sculptorul Edvard Eriksen si inaugurata in anul 1913.

Daca doriti sa calatoriti intr-un oras cu adevarat deosebit fata de ce se gaseste in restul Europei, nu va ramane decat sa alegeti avionul catre Copenhaga si sa incepeti pregatirile pentru o vacanta care cu siguranta o sa va placa, asta datorita numeroaselor calitati de care dispune acest oras, nu doar din prisma obiectivelor turistice.

Yani Travel ofera transport persoane Copenhaga Danemarca la preturi incepand de la 125 Euro/persoana.

Sursa: www.gotravel.ro