0040751667171 / 0040764555836
Romania Irlanda

Romania Irlanda la adresa

Transport persoane Romania Irlanda Tur Retur

Efectuam transport international de persoane Romania-Irlanda-Romania, cu plecari saptamanale. Traseele noastre sunt flexibile si se ajusteaza dupa nevoile clientilor nostri.  Transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie 8+1 locuri,avand fiecare cate doi soferi profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Se admit gratuit bagaje in limita a 50 kg de persoana. Excedentul de greutate se taxeaza cu 1 euro per kg. Studiaza oferta noastra fa o rezervare si noi ne vom ocupa de restul pentru ca tu sa ai parte de o calatorie confortabila si sigura.

Coletarie de la 1,75 euro pe kg

Scaune reglabile si confortabile

Relaxeaza-te in scaunul tau reglabil. Nici nu vei simti cum trece timpul!

Loc suficient la picioare

Ai loc generos pentru picioare oriunde te-ai aseza in microbuzul sau autocarul nostru.

Bagaj gratuit de pana la 50 kg

La achizitionarea unui bilet la autocar sau microbuz beneficiezi de bagaj gratuit

Personal prietenos si profesionist

Echipa noastra dedicata si prietenoasa este intotdeauna la dispozitia dvs.

Z

Microbuze noi si moderne

Yani-Travel are in dotare microbuze Mercedes si Opel, avand toate dotarile incluse, interiorul fiind modificat pentru a aduce un plus in confort.

Curse zilnice directe

Oferim plecari zilnice direct la adresa specificata. Calatorii la retur sunt preluati de la adresa.

Oferim si servicii de curierat

Doresti sa trimiti un colet in strainatate, Yani-Travel va ofera coletarie la preturi accesibile.

Reduceri

Calatorii nostri se bucura de reduceri la achizitionarea de bilete tur-retur. Copiii si grupurile mai mari de 6 persoane beneficiaza de asemenea de reduceri.

ORAR PLECARI

Locul si ora variaza. Aceste vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre

– Romania Irlanda –

MIERCURI

– Irlanda Romania –

SAMBATA

Transport persoane Romania Irlanda la adresa

Yani Travel efectueaza curse saptamanale pe destinatia Romania Irlanda la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 50kg bagaj plus alte bonusuri.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta! Transportul de persoane spre Irlanda si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina, de aceea se realizeaza cu autocare si microbuze contate 3 stele de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp. Responsabilitatea noastra este sa va asiguram un transport  sigur si confortabil in Irlanda!Avem curse saptamanale de autocar pe ruta Romania Irlanda la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

transport persoane irlanda romania

Transport persoane Irlanda Romania | Curse Irlanda Romania

 

Yani Travel ofera servicii de transport international de persoane si servicii de coletarie de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Va preluam de la adresa din Irlanda cu ajutorul microbuzelor noastre cu dotari care va asigura confort si siguranta in drumul tau spre Romania.

Avantajul ca ati ales sa calatoriti cu noi este acela ca pretul biletului este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport intrucat sa va bucurati de o experienta inedita pana la destinatia dumneavoastra.

 

Profita de serviciile sigure YANI TRAVEL.Curierat rapid si sigur la adresa pe teritoriul Irlandei

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a expedia colete în Irlanda către prieteni sau familie Yani Travel vă ofera servicii de transport colete la prețuri reduse. Când expediaţi cu Yani Travel– expediaţi cu specialişti în trimiteri internaţionale şi servicii de curierat!

Pentru coletele cu greutate până în 30 kg, tariful este de 30-40 euro(in functie de localitatea de livrare) la adresă.Pentru coletele ce depășesc greutatea de 30 kg, prețurile sunt următoarele: 1.5 -2 euro/kg cu livrare la adresă. Produsele electronice si voluminoase nu se încasează la kilogram.

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume, adresa completă de livrare si numarul de telefon).

Pe Romania coletele nu se colecteza si nici nu se livreza la adresa

-nu trebuie sa contina: TIGARI, ALCOOL, SUBSTANTE SI PRODUSE INTERZISE PRIN LEGE.

COLETARIE ROMANIA Irlanda TUR-RETUR 

colete yani travel irlanda

Adresa

Pașcani 705200

Contact

0040751 667 171
0040760 178 837
0040764 555 836

Program

L-D:  7:00 – 23:00

Contacteaza-ne