0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane Romania – Austria si retur

Transport persoane Romania Austria

 

 

 

YaniTravel va ofera acuma Transport persoane Romania Austria si retur la cele mai mici preturi!!!Specializati in transport international de persoane si colete, detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Transport persoane Romania Austria
Avand o vasta experienta in transportul international, compania YaniTravel efectueaza curse de transport persoane si colete pe ruta Romania – Austria si retur, cu plecari saptamanale din Romania in fiecare Joi.

Plecarile din Romania pe ruta Romania – Austria au loc din urmatoarele orase: Pascani, Botosani, Tg. Frumos, Harlau, Iasi, Bacau, Adjud, Vaslui, Barlad, Focsani, Braila, Galati, Buzau.

  • Traseu 1: Romania – Viena – Graz – Klagenfurt
  • Traseu 2: Viena – Linz – Salzburg – Graz – Melk

Calatoriti alaturi de compania YaniTravel in deplina siguranta!!! Deasemenea oferim transport si catre alte tari din Europa..puteti cauta pe site-ul nostru destinatia dorita, completati formularul de contact sau sunati-ne…si noi vom face restu!!! Beneficiati si de ultimele oferte la ce mai mic pret !!

 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta folosind formularul alaturat sau accesand pagina Rezervari!

Parteneri

 

Call Now Button
WhatsApp chat