0040751667171 / 0040764555836

TRANSPORT PERSOANE SI COLETE IN ANGLIA

REZERVA ACUMTRANSPORT DIRECT LA ADRESA

Scaune reglabile si confortabile

Relaxeaza-te in scaunul tau reglabil. Nici nu vei simti cum trece timpul!

Loc suficient la picioare

Ai loc generos pentru picioare oriunde te-ai aseza in microbuzul sau autocarul nostru.

Bagaj gratuit de pana la 50 kg

La achizitionarea unui bilet la autocar sau microbuz beneficiezi de bagaj gratuit

Personal prietenos si profesionist

Echipa noastra dedicata si prietenoasa este intotdeauna la dispozitia dvs.

Z

Microbuze noi si moderne

Yani-Travel are in dotare microbuze Mercedes si Opel, avand toate dotarile incluse, interiorul fiind modificat pentru a aduce un plus in confort.

Curse zilnice directe

Oferim plecari zilnice direct la adresa specificata. Calatorii la retur sunt preluati de la adresa dorita.

Oferim si servicii de curierat

Doresti sa trimiti un colet in strainatate, Yani-Travel va ofera coletarie la preturi accesibile.

Reduceri

Calatorii nostri se bucura de reduceri la achizitionarea de bilete tur-retur. Copiii si grupurile mai mari de 6 persoane beneficiaza de asemenea de reduceri.

ORAR PLECARI

Locul si ora variaza. Aceste vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre

– Romania Anglia –

LUNI

MIERCURI

JOI

VINERI

SAMBATA

DUMINICA

– Anglia Romania –

LUNI

MARTI

MIERCURI

JOI

SAMBATA

DUMINICA

Transport cu microbuzul si autocarul – Romania Anglia – la Orice Adresa

Va oferim servicii de transport persoane si colete la o calitate ridicata.Efectuam plecari zlinice pe ruta Romania Anglia cu autocare si microbuze ultramoderne, oferind un confort peste medium.
Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate catre Anglia realizate microbuze moderne de ultima generatie si fiabile, conduse de soferi profesionisti si experimentati. Se fac opriri regulate si la cererea clientului.
Mai mult decat atat, pretul biletului este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport.
Dorim sa gasiti in noi o firma de incredere tocmai de aceea tratam clientii cu profesionalism si seriozitate. In Anglia va lasam direct acasa tot ce trebuie este sa-i comunicati soferului adresa dumneavoastra. Calatoriti cu noi si veti deveni un client fidel serviciilor noastre. Oferim si coletarie la preturi avantajoase de numai 1,5 lire pe kg.

Transport persoane Anglia Romania| Curse Anglia Romania

 

Te pregatesti sa te reintorci in Romania, o revedere cu prietenii sau cu familia? Atunci calatoria ta incepe cu noi. Cu ajutorul microbuzelor si autocareloe noastre dotate corespunzator pentru un transport sigur si confortabil , va preluam direct de acasa pe baza adresei comunicate de dumneavoastra.

Te vei bucura de o calatorie la cele mai inalte standarde de confort si siguranta, oferite de autocare si microbuze de ultima generatie marca Setra si Mercedes-Benz si Opel dotate cu absolut toate facilitatile: aer conditionat, sistem audio-video, scaune rabatabile.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Anglia Romania  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

Servicii de transport colete/pachete in Anglia. Curierat rapid si sigur. Acoperim toata Anglia si vi le transportam direct acasa.

Pentru coletele cu greutate până în 30 kg, prețul este de 45 lire cu livrare la adresă.Pentru coletele ce depășesc greutatea de 30 kg, prețurile sunt următoarele: 1.5 lire/kg cu livrare la adresă. Produsele electronice si voluminoase nu se încasează la kilogram.

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume, adresa completă de livrare si numarul de telefon).

Pe Romania coletele nu se colecteza si nici nu se livreza la adresa

-nu trebuie sa contina: TIGARI, CARNE SI DERIVATE DIN CARNE, ALCOOL, SUBSTANTE SI PRODUSE INTERZISE PRIN LEGE.

COLETARIE ROMANIA ANGLIA TUR-RETUR DIRECT LA ADRESA

Adresa

Pașcani 705200

Contact

0040751 667 171
0040760 178 837
0040764 555 836

Program

L-D:  7:00 – 23:00

Contacteaza-ne