0040751667171 / 0040764555836

Romania Danemarca la adresa

Transport persoane Romania Danemarca Tur Retur

Efectuam transport international de persoane Romania – Danemarca si retur ,cu plecari saptamanale. Traseele noastre sunt flexibile si se ajusteaza dupa nevoile clientilor nostri.  Transportul se realizeaza cu microbuze de ultima generatie 8+1 locuri,avand fiecare cate doi soferi profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Se admit gratuit bagaje in limita a 50 kg de persoana.Excedentul de greutate se taxeaza cu 1 euro per kg.

Coletarie de la 1,5 euro pe kg

Scaune reglabile si confortabile

Relaxeaza-te in scaunul tau reglabil. Nici nu vei simti cum trece timpul!

Loc suficient la picioare

Ai loc generos pentru picioare oriunde te-ai aseza in microbuzul sau autocarul nostru.

Bagaj gratuit de pana la 50 kg

La achizitionarea unui bilet la autocar sau microbuz beneficiezi de bagaj gratuit

Personal prietenos si profesionist

Echipa noastra dedicata si prietenoasa este intotdeauna la dispozitia dvs.

Z

Microbuze noi si moderne

Yani-Travel are in dotare microbuze Mercedes si Opel, avand toate dotarile incluse, interiorul fiind modificat pentru a aduce un plus in confort.

Curse zilnice directe

Oferim plecari zilnice direct la adresa specificata. Calatorii la retur sunt preluati de la adresa.

Oferim si servicii de curierat

Doresti sa trimiti un colet in strainatate, Yani-Travel va ofera coletarie la preturi accesibile.

Reduceri

Calatorii nostri se bucura de reduceri la achizitionarea de bilete tur-retur. Copiii si grupurile mai mari de 6 persoane beneficiaza de asemenea de reduceri.

ORAR PLECARI

Locul si ora variaza. Aceste vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre

– Romania Danemarca –

DUMINICA

– Danemarca Romania –

MARTI

Transport cu microbuzul si autocarul – Romania Danemarca

Trebuie sa ajungi in Danemarca in interes de serviciu? Ti-ai planificat o vacanta in aceasta tara nordica? Oricare ar fi optiunea ta, Yani Travel iti ofera curse regulate Romania Danemarca. Va transportam direct la adresa tot ce  trebuie sa faci e sa-ti pregatesti bagajele, sa faci rezervarea si apoi sa te imbarci intr-o calatorie  cu microbuzul caracterizata de confort si siguranta.

Traseele noastre sunt flexibile si se ajusteaza dupa nevoile clientilor nostri.Daca sunteti din alte localitati decat cele de pe traseul nostru ne puteti contacta telefonic pentru a stabili impreuna localitatea de imbarcare cea mai apropiata de dumneavoastra. Plecari saptamanale pe ruta Romania Danemarca cu microbuze moderne

Transport persoane Danemarca Romania la adresa | Curse Danemarca Romania

 

Te pregatesti sa te reintorci in Romania, o revedere cu prietenii sau cu familia? Atunci calatoria ta incepe cu noi. Cu ajutorul microbuzelor si autocarele noastre dotate corespunzator pentru un transport sigur si confortabil , va preluam direct de acasa pe baza adresei comunicate de dumneavoastra. Avem plecari regulate de la adresa. Am demonstrat dea lungul timpului ca echipa noastra de profesionisti poate oferi clientilor siguranta si increderea necesara pentru a calatori pe ruta Danemarca Romania.

Te vei bucura de o calatorie la cele mai inalte standarde de confort si siguranta pe ruta Danemarca Romania, oferite de autocare si microbuze de ultima generatie marca Setra,  Mercedes-Benz si Opel dotate cu absolut toate facilitatile: aer conditionat, sistem audio-video, scaune rabatabile.

 

Profita de serviciile sigure YANI TRAVEL.Curierat rapid si sigur.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a expedia colete în Danemarca către prieteni sau familie Yani Travel vă ofera servicii de transport colete catre si dinspre Danemarca la prețuri reduse. Satisfacția clienților noștri este pe primul loc. De aceea, echipa noastră de suport pentru clienți lucrează non-stop pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie.

Pentru coletele cu greutate până în 30 kg, prețul este de 30-40 euro cu livrare la adresă.Pentru coletele ce depășesc greutatea de 30 kg, prețurile sunt următoarele: 1.5 -2 euro/kg cu livrare la adresă. Produsele electronice si voluminoase nu se încasează la kilogram.

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume, adresa completă de livrare si numarul de telefon).

Pe Romania coletele nu se colecteza si nici nu se livreza la adresa

-nu trebuie sa contina: TIGARI, CARNE SI DERIVATE DIN CARNE, ALCOOL, SUBSTANTE SI PRODUSE INTERZISE PRIN LEGE.

COLETARIE ROMANIA DANEMARCA TUR-RETUR 

Adresa

Pașcani 705200

Contact

0040751 667 171
0040760 178 837
0040764 555 836

Program

L-D:  7:00 – 23:00

Contacteaza-ne