0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane Romania Scotia la adresa

Transport persoane Romania Scotia cu microbuzul

              Yani Travel va pune la dispozitie microbuze pentru a calatori in Scotia la destinatia dorita. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj.Transportul Romania Scotia se face cu microbuzul direct la adresa specificata de dumneavoastra in urmatoarele orase: Preston – Kendal – Carlisle – Glasgow – Edinburgh – Perth – Dundee – Aberdeen. Calatorie placuta!
Transportul de persoane spre Scotia are un maxim profesionalism si siguranta deplina. De aceea transportul se realizeaza cu microbuze contate 3 stele si 4 stele de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Lunga noastra activitate in domeniul transportului de persoane a format un colectiv de soferi profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Agentia Yani Travel va duce direct la adresa in confort si stil in cel mai scrut timp cu putinta, economisind astfel banii de taxi sau curierat. Noi va ducem la ce adresa dorita.Microbuzele si autocarele noastre sunt echipate cu aparate moderne care vor ajuta spre confortul vostru.

Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp.Avem nevoie de codul postal al destinatiei din Scotia , orasul de unde plecati si un numar de telefon de contact, iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Scotia!Avem curse saptamanale de autocar sau microbuz pe ruta Romania Scotia la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

Program plecari Romania Scotia:

– plecari din Romania: Miercuri

Program plecari Scotia Romania:

– plecari din Scotia: Samabata

 

Bilet autocar/microbuz Romania Scotia 

 Acestea pornesc de la:

-160 de Lire de persoana catre orasele: Preston – Kendal – Carlisle – Glasgow – Edinburgh.

– 180-200 de Lire de persoana catre: Perth – Dundee – Aberdeen

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Romania Scotia

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

TRANSPORT COLETE

– minim 30 de kilograme

-1.5 lire pe kilogram

-fara alcool si tigari

Pentru rezervari si informatii va rugam sa ne contactati pe numerele de tel:

0751 667 171

0760 178 837

sau pe FACEBOOK

Lista oraselor din Scotia:

Preston Kendal
Carlisle Glasgow
Edinburgh  Perth
 Dundee Aberdeen

 

Call Now Button