0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane si colete la adresa

Transport persoane Romania Scotia Tur – Retur

Yani Travel va pune la dispozitie microbuze si autocare pentru a calatori in Scotia la destinatia dorita.Vrem să îți oferim un serviciu de înaltă calitate, ieftin și simplu de utilizat. Satisfacția clientului este principala noastră prioritate. Ne străduim să îți oferim cele mai bune servicii la cele mai mici prețuri.

Scaune reglabile si confortabile

Relaxeaza-te in scaunul tau reglabil. Nici nu vei simti cum trece timpul!

Loc suficient la picioare

Ai loc generos pentru picioare oriunde te-ai aseza in microbuzul sau autocarul nostru.

Bagaj gratuit de pana la 50 kg

La achizitionarea unui bilet la autocar sau microbuz beneficiezi de bagaj gratuit

Personal prietenos si profesionist

Echipa noastra dedicata si prietenoasa este intotdeauna la dispozitia dvs.

Z

Microbuze noi si moderne

Yani-Travel are in dotare microbuze Mercedes si Opel, avand toate dotarile incluse, interiorul fiind modificat pentru a aduce un plus in confort.

Curse zilnice directe

Oferim plecari zilnice direct la adresa specificata. Calatorii la retur sunt preluati de la adresa.

Oferim si servicii de curierat

Doresti sa trimiti un colet in strainatate, Yani-Travel va ofera coletarie la preturi accesibile.

Reduceri

Calatorii nostri se bucura de reduceri la achizitionarea de bilete tur-retur. Copiii si grupurile mai mari de 6 persoane beneficiaza de asemenea de reduceri.

ORAR PLECARI

Locul si ora variaza. Aceste vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre

– Romania Scotia –

JOI

MIERCURI

– Anglia Romania –

SAMBATA

Transport cu microbuzul si autocarul – Romania Scotia – la Orice Adresa

Agentia Yani Travel va duce direct la adresa in confort si stil in cel mai scurt timp cu putinta, economisind astfel banii de taxi sau curierat. Noi va ducem la ce adresa dorita. Microbuzele si autocarele noastre sunt echipate cu aparate moderne care vor ajuta spre confortul vostru. Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp. Avem nevoie de codul postal al destinatiei din Scotia si un numar de telefon de contact, iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Scotia! Avem curse saptamanale de autocar sau microbuz pe ruta Romania Scotia la preturi covenabile.

Dorim sa gasiti in noi o firma de incredere tocmai de aceea tratam clientii cu profesionalism si seriozitate. In Scotia va lasam direct acasa tot ce trebuie este sa-i comunicati soferului adresa dumneavoastra. Calatoriti cu noi si veti deveni un client fidel serviciilor noastre. Oferim si coletarie la preturi avantajoase de numai 2 lire pe kg.

Transport persoane Scotia Romania la adresa | Curse Scotia Romania

 

Te pregatesti sa te reintorci in Romania, o revedere cu prietenii sau cu familia? Atunci calatoria ta incepe cu Yani Travel. Cu ajutorul microbuzelor si autocarele noastre dotate corespunzator pentru un transport sigur si confortabil , va preluam direct de acasa pe baza adresei comunicate de dumneavoastra.

Te vei bucura de o calatorie la cele mai inalte standarde de confort si siguranta pe ruta Scotia Romania, oferite de autocare si microbuze de ultima generatie marca Setra,  Mercedes-Benz si Opel dotate cu absolut toate facilitatile: aer conditionat, sistem audio-video, scaune rabatabile.

Punctualitatea este foarte importanta pentru noi, asa ca facem tot posibilul pentru ca fiecare  microbuz sau autocar de pe ruta Scotia – Romania sa ajunga la timp la destinatie.

 

 Profita de serviciile sigure Yani Travel.Curierat rapid si sigur. 

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a expedia colete în Scotia către cunoscutii dvs. Yani Travel vă sta alaturi. Vă oferim servicii de transport colete catre si dinspre Scotia la prețuri reduse. Satisfacția clienților noștri este pe primul loc. De aceea, echipa noastră de suport pentru clienți lucrează non-stop pentru a vă oferi cele mai relevante informații de care aveți nevoie.

Pentru coletele cu greutate până în 30 kg, prețul este de 60 lire cu livrare la adresă.Pentru coletele ce depășesc greutatea de 30 kg, prețurile sunt următoarele: 2 lire/kg cu livrare la adresă. Produsele electronice si voluminoase nu se încasează la kilogram.

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume, adresa completă de livrare si numarul de telefon).

Pe Romania coletele nu se colecteza si nici nu se livreza la adresa

-nu trebuie sa contina: TIGARI, CARNE SI DERIVATE DIN CARNE, ALCOOL, SUBSTANTE SI PRODUSE INTERZISE PRIN LEGE.

COLETARIE ROMANIA SCOTIA TUR-RETUR DIRECT LA ADRESA

Adresa

Pașcani 705200

Contact

0040751 667 171
0040760 178 837
0040764 555 836

Program

L-D:  7:00 – 23:00

Contacteaza-ne