0040751667171 / 0040764555836

TRANSPORT PERSOANE SI COLETE ROMANIA ITALIA TUR -RETUR

Îi încurajăm pe clienții noștri să profite din plin de serviciile noastre de transport international de persoane si colete pe ruta Romania Italia. Acest mod de transport este fiabil și eficient, efecuandu-se cu microbuzul sau autocarul la adresa.

Bagaj gratuit pana la 50 kg

La achizitionarea unui bilet la autocar sau microbuz beneficiezi de bagaj gratuit de pana la 50kg + un bagaj de mana.

Loc suficient la picioare

Ai loc generos pentru picioare oriunde te-ai aseza in microbuzul sau autocarul nostru.

Oferim si servicii de curierat

Doresti sa trimiti un colet in Italia, Yani-Travel va ofera preturi accesibile – 1,5 euro pe kg

Scaune reglabile si confortabile

Relaxeaza-te in scaunul tau reglabil. Nici nu vei simti cum trece timpul!

Curse zilnice directe

Oferim plecari zilnice direct la adresa specificata pe nordul Italiei. Calatorii la retur sunt preluati de la adresa dorita.

Personal prietenos si profesionist

Echipa noastra dedicata si prietenoasa este intotdeauna la dispozitia dvs.

Z

Microbuze noi si moderne

Yani-Travel are in dotare microbuze Mercedes si Opel, avand toate dotarile incluse, interiorul fiind modificat pentru a aduce un plus in confort.

Oferim si servicii de curierat

Doresti sa trimiti un colet in strainatate, Yani-Travel va ofera preturi accesibile.

Reduceri

Calatorii nostri se bucura de reduceri la achizitionarea de bilete tur-retur. Copiii si grupurile mai mari de 6 persoane beneficiaza de asemenea de reduceri.

ORAR PLECARI

Locul si ora variaza. Aceste vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre

– Romania Italia –

LUNI

JOI

MIERCURI

VINERI

DUMINICA

– Italia Romania –

LUNI

JOI

MIERCURI

SAMBATA

DUMINICA

Transport persoane Romania – Italia -Romania.Plecari saptamanale

La Yani Travel gasesti  cele mai bune oferte pentru bilete de calatorie – atat bilete pentru microbuz, cat si bilete pentru autocar. Oferim servicii de transport persoane de la si inspre Italia precum si coletarie la tarife minime. Efectuam plecari saptamanale pe ruta Romania – Italia – Romania cu autocare si microbuze ultramoderne, oferind un confort peste medium. Masinile sunt dotate cu aer conditionat, spatiu suficient pentru odihna, scaune rabatabile, caldura si chiar wifi pentru o mare parte din flota pusa la dispozitie.

Traseele noastre sunt flexibile si se ajusteaza dupa nevoile clientilor nostri.Daca sunteti din alte localitati decat cele de pe traseul nostru ne puteti contacta telefonic pentru a stabili impreuna localitatea de imbarcare cea mai apropiata de dumneavoastra. Plecari saptamanale pe ruta Romania Italia cu microbuze moderne

Transport la adresa pe nordul Italiei

 

Te gandesti sa clatoresti in Italia? La voi vei gasi bilete de autocar si microbuz catre Italia la cele mai avantajoase preturi. Noi iti oferim transport cu microbuzul la adresa pe nordul Italiei. Gasesti Curse catre Italia la cel mai bun tarif.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul nostru si sa rezervi biletul telefonic sau prin alte mijloace(facebook, whatsapp). La retur curselor organizate de firma de transport persoane Yani Travel sunt de la adresa la destinatie. Asta inseamna ca plecarea se face de la adresa clientului la destinatie in care acesta doreste sa ajunga.

Te vei bucura de o calatorie la cele mai inalte standarde de confort si siguranta pe ruta Italia Romania, oferite de autocare si microbuze de ultima generatie marca Setra,  Mercedes-Benz si Opel dotate cu absolut toate facilitatile: aer conditionat, sistem audio-video, scaune rabatabile.

 

COLETARIE ROMANIA Italia TUR-RETUR 

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a expedia colete în Italia către prieteni sau familie Yani Travel vă ofera servicii de transport colete la prețuri reduse. Satisfacția clienților noștri este pe primul loc. De aceea, echipa noastră de suport pentru clienți lucrează non-stop pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie.

Pentru coletele cu greutate până în 30 kg, prețul este de 30 euro .Pentru coletele ce depășesc greutatea de 30 kg, pretul este de: 1.5 euro/kg . Produsele electronice si voluminoase nu se încasează la kilogram.

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume, orasul de livrare si numarul de telefon).

NU SE LIVREAZA LA ADRESA

-nu trebuie sa contina: TIGARI, CARNE SI DERIVATE DIN CARNE, ALCOOL, SUBSTANTE SI PRODUSE INTERZISE PRIN LEGE.

Profita de serviciile sigure YANI TRAVEL.Curierat rapid si sigur.

Adresa

Pașcani 705200

Contact

0040751 667 171
0040760 178 837
0040764 555 836

Program

L-D:  7:00 – 23:00

Contacteaza-ne