0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane Romania Elvetia

Yani Travel este sistemul ideal de transport persoane si colete directă la adresa in Elvetia. Datorită serviciilor noastre profesionale vă putem garanta întotdeauna ca ajungeti la timp si in siguranta, la destinaţia dorită din Elvetia. Scopul nostru este sa va oferim un serviciu de transport de calitate cu microbuzul ieftin si rapid.

Contacteaza-ne 0040751667171

Scaune reglabile si confortabile

Relaxeaza-te in scaunul tau reglabil. Nici nu vei simti cum trece timpul!

Loc suficient la picioare

Ai loc generos pentru picioare oriunde te-ai aseza in microbuzul sau autocarul nostru.

Bagaj gratuit de pana la 50 kg

La achizitionarea unui bilet la autocar sau microbuz beneficiezi de bagaj gratuit

Personal prietenos si profesionist

Echipa noastra dedicata si prietenoasa este intotdeauna la dispozitia dvs.

Z

Microbuze noi si moderne

Yani-Travel are in dotare microbuze Mercedes si Opel, avand toate dotarile incluse, interiorul fiind modificat pentru a aduce un plus in confort.

Curse zilnice directe

Oferim plecari zilnice direct la adresa specificata. Calatorii la retur sunt preluati de la adresa dorita.

Oferim si servicii de curierat

Doresti sa trimiti un colet in strainatate, Yani-Travel va ofera preturi accesibile.

Reduceri

Calatorii nostri se bucura de reduceri la achizitionarea de bilete tur-retur. Copiii si grupurile mai mari de 6 persoane beneficiaza de asemenea de reduceri.

ORAR PLECARI

Locul si ora variaza. Aceste vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al companiei noastre

– Romania Elvetia –

MIERCURI

DUMINICA

– Elvetia Romania –

MARTI

VINERI

Transport cu microbuzul Romania Elvetia la Orice Adresa

Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane ai colete pe ruta Romania ELVETIA.
Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate catre ELVETIA si sudul Germaniei realizate microbuze moderne de ultima generatie si fiabile, conduse de soferi profesionisti si experimentati. 
Mai mult decat atat, ca pretul biletului este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport. 
Dorim sa gasiti in noi o firma de incredere tocmai de aceea tratam clientii cu profesionalism si seriozitate Realizam plecari spatamanale catre Elvetia la adresa. Calatoriti cu noi si veti deveni un client fidel serviciilor noastre. Oferim si coletarie la preturi mici de numai 2 CHF pe kg.

Transport persoane Elvetia Romania| Curse Elvetia Romania

 

Te pregatesti sa te reintorci in Romania, o revedere cu prietenii sau cu familia? Atunci calatoria ta incepe cu noi. Cu ajutorul microbuzelor noastre dotate corespunzator pentru un transport sigur si confortabil , va preluam direct de acasa.

Te vei bucura de o calatorie la cele mai inalte standarde de confort si siguranta, oferite de autocare si microbuze de ultima generatie marca Setra si Mercedes-Benz si Opel dotate cu absolut toate facilitatile: aer conditionat, sistem audio-video, scaune rabatabile.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Elvetia Romania  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

Servicii profesionale de curierat Roamnia Elvetia. Transport pachete la adresa. Acoperim toata Elvetia.

Pentru coletele cu greutate până în 30 kg, prețul este de 60 CHF cu livrare la adresă.Pentru coletele ce depășesc greutatea de 30 kg, prețurile sunt următoarele: 2 CHF/kg cu livrare la adresă. Produsele electronice si voluminoase nu se încasează la kilogram.

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume, adresa completă de livrare si numarul de telefon).

-nu trebuie sa contina: TIGARI, CARNE SI DERIVATE DIN CARNE, ALCOOL, SUBSTANTE SI PRODUSE INTERZISE PRIN LEGE.

TRANSPORT COLETE ROMANIA ELVETIA TUR-RETUR

Adresa

Pașcani 705200

Contact

0040751 667 171
0040760 178 837
0040764 555 836

Program

L-D:  7:00 – 23:00

Contacteaza-ne