0040751667171 / 0040764555836

Transport international persoane in Europa

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

 Transport persoane si colete in Europa

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Transport persoane international[/vc_column_text][vc_column_text]
Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. .
Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!
[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”4216,4217″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” title=”Transport persoane si colete cu Yani Travel”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]

Yani Travel este o companie de transport specializata in domeniul  transportului persoane international si colete oriunde in Europa.

Transport  persoane international

Firma Yani Travel va pune la dispozitie bilete de autocar si transport rapid la adresa cu plecari din majoritatea oraselor mari din Romania. Cursele noastre zilnice au ca destinatii principale orase din Italia, Germania, Belgia, Olanda si Anglia. Din aceste orase exista, de asemenea, plecari zilnice spre alte metropole ale Europei. Colaborarile noastre pe termen lung cu cu peste 100 de alte agentii de turism din toata tara ne face sa fim leaderi in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Yani Travel efectueaza transport persoane international prin curse zilnice intre cele mai importante orase din Europa, reusind  sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural. Pentru noi si clientii nostri distantele nu mai sunt o problema, deoarece cursele sunt extrem de rapide si se desfasoara in cele mai bune conditii.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de tranport persoane va invitam sa vizualizati Conditiile generale de transport persoane.

[/vc_column_text][vc_cta_button title=”Mai multe informatii” target=”_self” color=”btn-primary” icon=”wpb_arrow” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”top-to-bottom” href=”https://yani-travel.ro/rezervare-bilet-autocar/” call_text=”Rezervari online!”][vc_separator color=”grey” style=”” el_width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Transport colete

Compania YaniTravel va ofera servicii de transport persoane international si colete catre Italia, Anglia, Austria, Belgia si Germania.

Coletele se sigileaza de fata cu expeditorul. Ne rezervam dreptul de a verifica continutul coletelor! Calatorii vor fi atentionati cu privire la continutul necorespunzator al coletului.

Rezervari

In cazul in care rezervarea biletelor se va face inaintea datei de calatorie, veti obtine dintimp tichetele de rezervare si alte informatii referitoare la traseu, statii si orar si agentiilor de unde va puteti procura biletele. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Orice amanare a calatoriei se va anunta cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.
Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport persoane international.

Reduceri de pret – transport persoane

Oferim reduceri substantiale de pret pentru elevi, studenti, grupuri de persoane precum si pensionari pentru toate serviciile de transport persoane international. De asemenea oferim reduceri pentru copii:

  • pana la 2 ani – 100%
  • intre 2 – 12 ani (1 valiza) – 50%

BONUS
La cumpararea a 6 bilete in 12 luni de acelasi tip (dus sau dus-intors), al 7-lea este gratuit!

Va prezentam conditiile de baza pentru o calatorie sigura si rapida cu firma de transport de persoaneYani Travel. Parcul de autocare cuprinde marci precumVolvo, Setra, Mercedes si Scania. Transportul de persoane se realizeaza in cele mai bune conditii pentru pasageri doar daca se vor respecta toate aceste conditii.Plecarile spre principalele orase ale Europei au loc de Luni pana Duminica in intervalul orar
05.00-12.00.

1. Calatorii au obligatia sa se prezinte pentru imbarcare, cu 30 de minute inainte de ora plecarii autocarului, pentru a ca transportatorul sa intocmeasca toate formalitatile de imbarcare.

2. Din motive de siguranta nu sunt preluate bagaje ce contin materiale explozive, lichide inflamabile (parfumuri, spray-uri, alcool sanitar, etc) munitie, artificii samd.

3. În cazul in care bagajul se pierde sau deterioreaza total sau partial posesorul de drept al bagajului (pasagerul) are obligaţia de-a aduce la cunoştinţă delegatului firmei Yani Travel toate aceste fapte. Reclamatia se poate face prin formulare în scris, doar in timpul calatoriei.

4. Bagajele si coletele pot fi preluate doar pe baza de tichet sau act de identitate (CI,pasaport).

5. Doar in caz de pierdere, sau distrugere totala sau partiala a bagajului sau coletului, Yani Travel isi asuma raspunderea in limita sumei de 100 €/bagaj.Transportatorul nu este raspunzator pentru daunele indirecte sau accidentale.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bilete

Pentru ca serviciile noastre de transport persoane international si colete sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.
Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane international se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Biletele pierdute sau furate nu se pot inlocui sau schimb. Biletele de calatorie dus-intors sunt valabile 6 luni de la data emiterii. Biletul de calatorie este nominal, nu este transmisibil si trebuie prezentat personalului de serviciu al societatii sau organelor de control.
In cazul intreruperii transportului din vina calatorului, biletul de calatorie isi pierde valabilitatea, iar contravaloarea acestuia nu se returneaza.

Documente si bagaje

Fiecare calator se face responsabil pentru toate documentele necesare calatoriei. Documente necesare calatoriei sunt:
– pasaport (daca este cazul)
– carte de identitate
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Asigurarea medicala precum si informatiile si regulile vamale le puteti obtine la oricare din agentiile Yani Travel.

In pretul biletului in cazul transportului international de persoane sunt incluse 2 bagaje. Greutatea maxima a acestora nu trebuie sa depaseasca impreuna 70 Kg. De asemenea bagajul mana trebuie sa aiba maxim 5 Kg. Bagajele in plus vor fi taxete suplimentar.

Compania de transport persoane international si colete nu-si asuma raspunderea pentru eventualele deteriorari, disparitii, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Parteneri

Director romanesc cu inscriere gratuita Director Web Gratuit
director web, catalog firme, anunturi, stiri
 dmoz.org

 

 

Jocuri gratuite Director Web Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc Arhivarul, motor de cautare si director web romanesc
SEO Romania

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]