0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane Roman Scotia Tur Retur

Transport persoane Roman Scotia cu microbuzul

Yani Travel va ofera transport de persoane in Scotia la destinatia dorita. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj.Transportul Roman Scotia se face cu microbuzul direct la adresa specificata de dumneavoastra in urmatoarele orase: Preston – Kendal – Carlisle – Glasgow – Edinburgh – Perth – Dundee – Aberdeen. Calatorie placuta! Roman Scotia Transportul de persoane spre Scotia are un maxim profesionalism si siguranta deplina. De aceea transportul se realizeaza cu microbuze contate 3 stele si 4 stele de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Lunga noastra activitate in domeniul transportului de persoane a format un colectiv de soferi profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp.Avem nevoie de codul postal al destinatiei din Scotia , orasul de unde plecati si un numar de telefon de contact, iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Scotia!Avem curse saptamanale de autocar sau microbuz pe ruta Roman Scotia la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

Program plecari Roman Scotia TUR RETUR

– plecari din Roman: JOI

– plecari din Roman: DUMINICA

 

 Bilet autocar/microbuz Roman Scotia 

 Acestea pornesc de la:

-165 de Lire de persoana catre orasele: Preston – Kendal – Carlisle – Glasgow – Edinburgh.

– 200 de Lire de persoana catre: Perth – Dundee – Aberdeen

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Roman Scotia Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

TRANSPORT COLETE

– minim 20 de kilograme

-2 lire pe kilogram

-fara alcool si tigari

-sub 20 de kg pretul este de 40 de lire

 

Pentru rezervari si informatii va rugam sa ne contactati pe numerele de tel:

0751 667 171

0760 178 837

sau pe FACEBOOK

Lista oraselor din Scotia:

Preston Kendal
Carlisle Glasgow
Edinburgh  Perth
 Dundee Aberdeen
WhatsApp chat
Call Now Button