0040751667171 / 0040764555836

Brasov Edinburgh si retur – Transport persoane Scotia

Curse transport persoane cu microbuzul Brasov Edinburgh

Yani travel ofera servicii de transport persoane Brasov Edinburgh si retur.Suntem o companie specializata in transport international de Brasov Edinburghpersoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor
in Scotia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta in Scotia. Calatorie placuta!

 Yani Travel  pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Scotia, curse regulate cu plecare din Romania . Cursele de transport cu autocarul Romania – Scotia se realizeaza cu autocare  si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort.

Plecari Edinburgh Brasov si Edinburgh Brasov

Cursa Ora
plecării
(Autogara)
Ora
sosirii
(adresa
)
L M Mi J V S D
Brasov – Edinburgh 10.00          

*Orele plecarii si sorisrii sunt orientative, orele exacte se vor clientilor comunica cu o zi inaintea plecarii de catre unul din agentii nostri.

 Pretul biletului pentru transport persoane Brasov Edinburgh si retur

DUS
165 lire


Aveti inclus in pretul biletului bagaj pana in 40 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Brasov Edinburgh si retur la cele mai mici preturi, accesand si pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei, se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Brasov Edinburgh / Brasov Edinburgh va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK