0040751667171 / 0040764555836
Yellow bus on the road

Transport Persoane Cluj Italia

Prin marea de competitori furnizori de servicii de Transport Persoane Cluj Italia, firma Yani Travel se remarcă prin vechimea, calitatea și seriozitatea de care dă dovadă. Transportăm persoane la adresă în Italia, în urma unei rezervări gratuite și a unui tranzit care pune preț pe comoditate ăi confort. Nu mai așteptați, luați legătura cu unul din angajații noștri pentru a face o rezervare si călători Cluj Italia în condiții superioare.

Transport la adresă

Oferim regulat servicii de transport persoane Cluj Italia, transportând la adresă și preluând de acasă din Italia. Acoperim o porțiune puțin spus considerabilă a Italiei, asigurând astfel călătorii de calitate pentru un număr mare de persoane.

Spațiu personal

Indiferent de locul ocupat în autocar, te vei bucura de mult spațiu personal, pe care îl poți folosi pentru confortul vostru personal. Nici nu veți simți cum a trecut călătoria, datorită condițiilor plăcute pe care vi le punem la dispoziție, indiferent de cursă.

Bagaj inclus în preț

Orice călător deține obiecte personale și/sau necesare călătoriei și destinației. Pentru a va ușura tranzitul, vă oferim transport gratuit pentru bagajul dumneavoastră, în limita a 50 de kilograme. Surplusul este taxat cu 1 Euro per kilogram.

Mașini moderne

Un procent ridicat din flota aflată în dotarea firmei Yani Travel este reprezentată de microbuze Mercedes și Opel, acestea fiind cunoscute pentru confortul oferit. Iar toate cursele noastre sunt organizate regulat și au loc pe asemenea mașini.
Person holding a phone

Doriți să călătoriți cu noi? Vă arătăm cum.


1.

Primul lucru care trebuie făcut , pentru a obține Transport Persoane Cluj Italia, este rezervarea unui bilet. Asta implică transmiterea unor date necesare ( numele și prenumele persoanelor care vor călători, un număr de telefon la care să vă putem contacta ulterior și adresa din Italia – ca și cod postal, preferabil ) unuia dintre angajații noștri răspunzători de rezervări.


2.

Confirmați rezervarea făcută. Nu trebuie să faceți mai nimic pentru asta, decât să răspundeți la telefonul inițiat de către noi, în ziua precedentă călătoriei, și eventual să vă asigurați că nu ratați apelul. Ratarea acestuia poate duce la întârzieri, așa că vă rugăm să răspundeți.

2 people shaking hands
Man in a boat

3.

Iar acum am ajuns la ultimul pas. Și anume, călătoria în sine! Bucurați-vă de condițiile asigurate de către mașina călătoriei dumneavoastră și de opririle regulate care vor avea loc. Într-una din acestea, veți putea servi o masă caldă, al cărei preț este acoperit de cel al biletului. Valoarea biletului poate fi achitată la urcarea în mașină sau prin transfer bancar, după rezervare.

Transport Persoane Cluj Italia
Contactează-ne

Pentru a ne transmite informațiile necesare rezervării serviciilor de Transport Persoane Cluj Italia, vă oferim mai multe mijloace de comunicare.
Cea mai folosită și eficientă modalitate este apelul telefonic, la numerele de telefon 0040751667171 și 0040764555836. Aceasta este urmată de către email, la adresa noastră. Pentru a facilita acest proces, îți oferim formularul alăturat, care este simplu de folosit.
Apelează-ne în timpul programului, zilnic între orele 07:00 – 23:00, și folosește email-ul în afara acestuia.

100 Euro de bilet

Bilete pentru Transport Persoane Cluj Italia
Ce preț atrag?

În schimbul sumei de 100 Euro de persoană, și dumneavoastră puteți călători pe ruta Cluj Italia, obținând un pachet complet de servicii de transport, beneficii incluse în preț și un mediu plăcut.

Puteți achizitiona și bilete la un preț redus

Oferim o scădere de 10 Euro din prețul inițial al unui bilet în cazul rezervărilor făcute pentru :
călătorii tur-retur –
minori sub 5 ani –
grupuri de minim 6 persoane –

10 Euro reducere

Programul curselor
Transport Persoane Cluj Italia

Yani Travel are ca și scop să ofere unui număr cât mai mare de persoane ajutor în privința călătoriilor Cluj Italia și Italia Cluj. Iar acest obiectiv este realizabil doar cu ajutorul unui program regulat și flexibil, în ambele sensuri.
Cursele de tip Tur au loc regulat, în zilele de :
– Luni
– Joi
– Vineri
– Sâmbătă
– Duminică
Returul este organizat săptămânal, în fiecare zi de :
Miercuri –
Sâmbătă –
Duminică –
Road with 2022 written on it
Yani Travel logo
Contact :
0040751 667 171
0040760 178 837
0040764 555 836
Program :
Luni – Duminică :
7:00 – 23:00
WhatsApp chat
Call Now Button