0040751667171 / 0040764555836

Botosani Cerignola si retur – Transport persoane Italia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Botosani Cerignola / Cerignola Botosani 

Yani travel ofera servicii de transport persoane Botosani Cerignola si retur.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelorBotosani Cerignola in italia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta in Italia. Calatorie placuta!

 Yani Travel  pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Italia, curse regulate cu plecare din Romania . Cursele de transport cu autocarul Romania – Italia si Italia – Romania se realizeaza cu autocare  si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort.

Plecari Cerignola Botosani si Cerignola Botosani

Cursa Ora
plecării
(Peco OMV)
Ora
sosirii
(Via Dei Mandorli zona Fornaci)
L M Mi J V S D
Botosani – Cerignola 9:30  x    x    x
Cursa Ora
plecării
(Via Dei Mandorli zona Fornaci)
Ora
sosirii
(Botosani)
L M Mi J V S D
Cerignola – Botosani  x        x

*Orele plecarii si sorisrii sunt orientative, orele exacte se vor clientilor comunica cu o zi inaintea plecarii de catre unul din agentii nostri.

 Pretul biletului pentru transport persoane Botosani Cerignola si retur

DUS DUS – INTORS
100 euro 170 euro


Aveti inclus in pretul biletului bagaj pana in 40 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Botosani Cerignola si retur la cele mai mici preturi, accesand si pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei, se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Botosani Cerignola / Botosani Cerignola va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK