0040751667171 / 0040764555836

Botosani Fano si retur – Transport persoane Italia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Botosani Fano / Fano Botosani 

Yani travel ofera servicii de transport persoane Botosani Fano si retur.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelorBotosani Fano in italia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta in Italia. Calatorie placuta!

 Yani Travel  pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Italia, curse regulate cu plecare din Romania . Cursele de transport cu autocarul Romania – Italia si Italia – Romania se realizeaza cu autocare  si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort.

Plecari Fano Botosani si Fano Botosani

Cursa Ora
plecării
(Peco OMV)
Ora
sosirii
(
Piazzale dalla Stazione)
L M Mi J V S D
Botosani – Fano 9:30  x    x    x
Cursa Ora
plecării
(Piazzale dalla Stazione)
Ora
sosirii
(Botosani)
L M Mi J V S D
Fano – Botosani  x        x

*Orele plecarii si sorisrii sunt orientative, orele exacte se vor clientilor comunica cu o zi inaintea plecarii de catre unul din agentii nostri.

 Pretul biletului pentru transport persoane Botosani Fano si retur

DUS DUS – INTORS
80 150


Aveti inclus in pretul biletului bagaj pana in 40 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Botosani Fano si retur la cele mai mici preturi, accesand si pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei, se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Botosani Fano / Botosani Fano va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK

WhatsApp chat
Call Now Button