0040751667171 / 0040764555836

Transport Persoane Bistrița Italia

Atunci când sunteți în căutare de transport persoane Bistrița Italia, este bine să aveți în vedere anumite aspecte, precum : durata călătoriei și condițiile în care are loc aceasta, transportul la adresă, dificultatea procesului și, bineînțeles, prețul.
Din aceste puncte de vedere, Yani Travel este ceea ce aveți nevoie, datorită standardelor înalte de care dăm dovadă, împreună cu condițiile superioare de transport, un proces simplu și gratuit de rezervare a biletelor și un preț accesibil pentru acestea.

Călătoriți avantajos în Italia

Person holding a backpack in Italy

Pentru completarea unei rezervări în cadrul serviciilor de transport persoane Bistrita Italia, nu aveți nevoie decât de următoarele informații :
– numele călătorilor
– adresa din Italia
– un număr de telefon, pentru contact
– ziua plecării
Rezervarea este gratuită și nu trebuie să plătiți decât biletul călătoriei.

Doriți să plecați spre Italia, din Bistrița? Sau să vă întoarceți la cei dragi din România? Noi vă oferim posibilitatea de a călători cand doriți și la adresa necesară din Italia. Veți găsi mai jos orarul și programarea curselor noastre.
Pentru a călători cu noi, trebuie sa faceți mai întâi o rezervare, pe care vă o recomandăm să o faceți cu aproximativ o săptămână înainte de data de plecare dorită. Puteți să o faceți și cu o zi înainte de plecare, însă șansele de a mai găsi locuri libere scade.
Man holding a grey and black phone

Transport Persoane Bistrița Italia
În ce zile au loc plecările ?

Analizăm constant informațiile oferite de către călătoriile organizate precedent, pentru a oferi cel mai bun și flexibil orar viitorilor călători. Alegeți cea mai potrivită zi pentru călătoria dumneavoastră, pentru că puteți. Dacă ați făcut deja o rezervare și a apărut ceva neprevăzut, puteți modifica data rezervării gratuit, atât timp cât o faceți cu cel puțin 72 de ore înainte de plecare.

Transport persoane Bistrița Italia
Luni
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică

Italia Bistrița : retur
Miercuri
Sâmbătă
Duminică

Călătorii la adresă

Cursele noastre transportă la destinația dorită și preiau de la adresa specificată din Italia, pentru fiecare călător al ei. Totuși, asta nu ne împiedică de la avea curse rapide, datorită traseelor eficient calculate.

Obțineți simplu biletele de călătorie

Procesul (rezervarea) prin care revendicați un bilet în cadrul uneia din cursele noastre este unul simplu și rapid. Apelați la unul dintre cele două numere de telefon prezente pe pagină și transmiteți informațiile necesare.

De ce ați alege serviciile noastre de Transport Persoane Bistrița Italia ?

Deoarece, pe lângă seriozitatea și experiența pe care o oferim, aveți acces și la avantaje și bonusuri asigurare, precum cele alăturate :

Avem grijă de tine și pe durata călătoriei.

Un alt avantaj de care vă bucurați atunci când călătoriți cu noi Bistrița Italia este transportul confortabil, datorat condițiilor superioare oferite de către flota noastră de autoturisme. Acestea este formată din mașini noi și modernizate, care au primit dotări favorabile confortului dumneavoastră. Bucurați-vă de aerul condiționat, wifi-ul gratuit și scaunele spatioase și reglabile pe toată durata tranzitului.
The interior of a dark coach bus

Transport Persoane Bistrița Italia
Pentru un preț avantajos

V-am prezentat până acum majoritatea avantajelor și beneficiilor pe care le obțineți atunci când apelați la Yani Travel pentru servicii de transport persoane Bistrița Italia.
Acestea sunt la un apel distanță iar costul unui bilet este situat în jurul sumei de 120 euro, de persoană. Aveți opțiunea de a achita plata la urcarea în mașină sau prin transfer bancar. Puteți folosi și Lei dar și Euro, respectând cursul BNR al zilei respective.

Bagaj și masă fără grija prețului

În limita a 50 de kilograme, puteți lua gratuit cu dumneavoastră un bagaj de mână. Acesta este inclus în prețul biletului și nu trebuie plătit nimic, afară de cazul în care depășește 50 de kilograme, unde se aplică o taxă de 1 euro per kilogram pentru surplus.
Totodată, la una dintre opririle recreative de pe traseu, puteți să vă bucurați de o masă caldă, la alegerea dumneavoastră.
Guy holding a white luggage towards Italy
Contactați-ne în scris folosind formularul :

Sau apelați la unul dintre numerele de mai jos, între orele prezente :

Contact :
0040751 667 171
0040760 178 837
0040764 555 836

Program :
Luni – Duminică :  7:00 – 23:00

WhatsApp chat
Call Now Button