0040751667171 / 0040764555836

Tecuci Hamm si retur – transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Tecuci Hamm / Hamm Tecuci la ADRESA

Transport persoane Tecuci HammYani travel ofera servicii de transport persoane Tecuci Hamm si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!transport persoane Hamm Tecuci

Plecari Tecuci Hamm si Hamm Tecuci

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Tecuci(Romania) spre Hamm(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la Hotel Turist la ora 7:00 dimineata. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Hamm(Germania) spre Tecuci(Roamnia) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Tecuci Hamm si Hamm Tecuci

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Tecuci Hamm si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Tecuci Hamm si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Tecuci Hamm se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Tecuci Hamm / Hamm Tecuci va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK