0040751667171 / 0040764555836

Braila Osnabruck si retur – transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Braila Osnabruck / Osnabruck Braila la ADRESA

Transport peroane Braila OsnabruckYani travel ofera servicii de transport persoane Braila Osnabruck si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!transport persoane Osnabruck Braila

Plecari Braila Osnabruck si Osnabruck Braila

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Braila(Romania) spre Osnabruck(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica din Gara la ora 5:00 dimineata. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Osnabruck(Germania) spre Braila(Roamnia) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Braila Osnabruck si Osnabruck Braila

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Braila Osnabruck si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Braila Osnabruck si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Braila Osnabruck se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Braila Osnabruck / Osnabruck Braila va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK