0040751667171 / 0040764555836

Barlad Osnabruck si retur – transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Barlad Osnabruck / Osnabruck Barlad la ADRESA

Transport persoane Barlad OsnabruckYani travel ofera servicii de transport persoane Barlad Osnabruck si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!transport persoane Osnabruck Barlad

Plecari Barlad Osnabruck si Osnabruck Barlad

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Barlad(Romania) spre Osnabruck(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la Gara la ora 8:00 dimineata. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Osnabruck(Germania) spre Barlad(Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Barlad Osnabruck si Osnabruck Barlad

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Barlad Osnabruck si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Barlad Osnabruck si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Barlad Osnabruck se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Barlad Osnabruck / Osnabruck Barlad va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK