0040751667171 / 0040764555836

Barlad Dusseldorf si retur – transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Barlad Dusseldorf / Dusseldorf Barlad la ADRESA

Transport persoane Barlad DusseldorfYani travel ofera servicii de transport persoane Barlad Dusseldorf si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!transport persoane Dusseldorf Barlad

Plecari Barlad Dusseldorf si Dusseldorf Barlad

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Barlad(Romania) spre Dusseldorf(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la Gara la ora 8:00 dimineata. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Dusseldorf(Germania) spre Barlad(Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Barlad Dusseldorf si Dusseldorf Barlad

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Barlad Dusseldorf si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Barlad Dusseldorf si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Barlad Dusseldorf se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Barlad Dusseldorf / Dusseldorf Barlad va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK