0040751667171 / 0040764555836

Adjud Bremen si retur – transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Adjud Bremen / Bremen Adjud la ADRESA

Transport peroane Adjud BremenYani travel ofera servicii de transport persoane Adjud Bremen si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!transport persoane Bremen Adjud

Plecari Adjud Bremen si Bremen Adjud

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Adjud(Romania) spre Bremen(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica din Monument la ora 8:00 dimineata. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Bremen(Germania) spre Adjud(Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Adjud Bremen si Bremen Adjud

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Adjud Bremen si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.                             Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Adjud Bremen si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Adjud Bremen se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Adjud Bremen / Bremen Adjud va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK