0040751667171 / 0040764555836

Ploiesti Kiel si retur – Transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Ploiesti Kiel / Kiel Ploiesti la ADRESA

Transport persoane Ploiesti KielYani travel ofera servicii de transport persoane Ploiesti Kiel si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!transport persoane Kiel Ploiesti

Plecari Ploiesti Kiel si Kiel Ploiesti

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Ploiesti(Romania) spre Kiel(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la Lidl la ora 10:15. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Kiel(Germania) spre Ploiesti(Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Ploiesti Kiel si Kiel Ploiesti

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Ploiesti Kiel si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Ploiesti Kiel si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Ploiesti Kiel se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Ploiesti Kiel / Kiel Ploiesti va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK