0040751667171 / 0040764555836

Constanta LINGEN si retur – Transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Constanta LINGEN / LINGEN Constanta la ADRESA

Transport persoane Constanta LINGENYani travel ofera servicii de transport persoane Constanta LINGEN si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!Transport persoane LINGEN Constanta

Plecari Constanta LINGEN si LINGEN Constanta

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Constanta(Romania) spre LINGEN(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la Gara la ora 23:00. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din LINGEN(Germania) spre Constanta(Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresa.Locul si ora plecarii pot varia.

Pretul biletului pentru transport persoane Constanta LINGEN si LINGEN Constanta

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Constanta LINGEN si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Constanta LINGEN si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Constanta LINGEN se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Constanta LINGEN / LINGEN Constanta va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK

Call Now Button
WhatsApp chat