0040751667171 / 0040764555836

Brasov GARMISCH PARTENKIRCHEN si retur – Transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Brasov GARMISCH PARTENKIRCHEN / GARMISCH PARTENKIRCHEN Brasov la ADRESA

Transport persoane Brasov GARMISCH PARTENKIRCHENYani travel ofera servicii de transport persoane Brasov GARMISCH PARTENKIRCHEN si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!transport persoane GARMISCH PARTENKIRCHEN Brasov

Plecari Brasov GARMISCH PARTENKIRCHEN si GARMISCH PARTENKIRCHEN Brasov

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Brasov(Romania) spre GARMISCH PARTENKIRCHEN(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la Gara CFR la ora 13:00. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din GARMISCH PARTENKIRCHEN(Germania) spre Brasov(Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresaLocul si ora plecarii pot varia.

Pretul biletului pentru transport persoane Brasov GARMISCH PARTENKIRCHEN si GARMISCH PARTENKIRCHEN Brasov

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Brasov GARMISCH PARTENKIRCHEN si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Brasov GARMISCH PARTENKIRCHEN si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Brasov GARMISCH PARTENKIRCHEN se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Brasov GARMISCH PARTENKIRCHEN / GARMISCH PARTENKIRCHEN Brasov va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK

Call Now Button
WhatsApp chat