0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane |Bucuresti – Ingolstadt|Tur-Retur

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Bucuresti – Ingolstadt / Ingolstadt – Bucuresti la ADRESA

Transport persoane Bucuresti - IngolstadtYani travel ofera servicii de transport persoane Bucuresti – INGOLSTADT si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!transport persoane Ingolstadt - Bucuresti

Plecari Bucuresti – Ingolstadt si Ingolstadt – Bucuresti

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Bucuresti(Romania) spre INGOLSTADT(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la Carrefour Baneasa la ora 9:00. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din INGOLSTADT(Germania) spre Bucuresti(Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresaLocul si ora plecarii pot varia.

Pretul biletului pentru transport persoane Bucuresti – Ingolstadt si Ingolstadt – Bucuresti

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Bucuresti – Ingolstadt si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Bucuresti – Ingolstadt si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Bucuresti – Ingolstadt se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Bucuresti – Ingolstadt / Ingolstadt – Bucuresti va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

+40751 667 171

+04764 555 836

sau pe FACEBOOK

Call Now Button
WhatsApp chat