0040751667171 / 0040764555836

Bucuresti Bremen si retur – Transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Bucuresti Bremen / Bremen Bucuresti la ADRESA

Transport persoane Bucuresti BremenYani travel ofera servicii de transport persoane Bucuresti Bremen si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!transport persoane Bremen Bucuresti

Plecari Bucuresti Bremen si Bremen Bucuresti

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Bucuresti(Romania) spre Bremen(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la Carrefour Baneasa la ora 9:00 dimineata. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Bremen(Germania) spre Bucuresti(Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Bucuresti Bremen si Bremen Bucuresti

Pretul biletului este de la 150 euro de persoane.Gratis bagaj pana in 40 de kg plus geanta de mana.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Bucuresti Bremen si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Bucuresti Bremen si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Bucuresti Bremen se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Bucuresti Bremen / Bremen Bucuresti va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK