0040751667171 / 0040764555836

Tulcea LUDWIGSLUST si retur – Transport persoane Germania

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Tulcea LUDWIGSLUST / LUDWIGSLUST Tulcea la ADRESA

Transport persoane Tulcea LUDWIGSLUSTYani travel ofera servicii de transport persoane Tulcea LUDWIGSLUST si retur la adresa.Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!Transport persoane LUDWIGSLUST Tulcea

Plecari Tulcea LUDWIGSLUST si LUDWIGSLUST Tulcea

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Tulcea(Romania) spre LUDWIGSLUST(Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la Gara la ora 22:00. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din LUDWIGSLUST(Germania) spre Tulcea(Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica de la adresa. Locul si ora plecarii pot varia.

Pretul biletului pentru transport persoane Tulcea LUDWIGSLUST si LUDWIGSLUST Tulcea

Pretul biletului este de numai 110 euro de persoane.Gratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Tulcea LUDWIGSLUST si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Tulcea LUDWIGSLUST si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Tulcea LUDWIGSLUST se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Tulcea LUDWIGSLUST / LUDWIGSLUST Tulcea va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

+4915175744993

sau pe FACEBOOK

Call Now Button
WhatsApp chat