0040751667171 / 0040764555836

Suceava Wil retur – Transport persoane Elvetia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Suceava Wil / Wil Suceava la ADRESA

Yani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Suceava Wil si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Elvetia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!! steag Suceava Wil

Plecari Suceava Wil si Wil Suceava

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Suceava(Romania) spreSuceava Wil Wil(Elvetia) sunt in zilele de Luni, Joi si Sambata, de la autogara la ora 10.00

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Wil(Elvetia) spre Suceava(Romania) sunt in zilele de Marti, Joi, si Duminica de la adresaLocul si ora plecarii pot varia.

Pretul biletului pentru transport persoane Suceava Wil sau retur

Pretul biletului este de numai 150 euro de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Suceava Wil si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Suceava Wil si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Suceava Wil se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Suceava Wil / Wil Suceava va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK

Call Now Button
WhatsApp chat