0040751667171 / 0040764555836

Ploiesti Elvetia si retur – Transport persoane

Transport persoane Ploiesti Elvetia

Yani Travel efectueaza curse saptamanale pe ruta Ploiesti Elvetia la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta! Steag barsov elvetia
Transportul de persoane spre Elvetia  au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze contate 3 stele si 4 stele de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.
Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Elvetia!Avem curse saptamanale de autocar pe ruta Ploiesti Elvetia la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

Program plecari Ploiesti Elvetia:

– plecari din Romania: Miercuri si Duminica

– plecarile pentru cursa Ploiesti Elvetia sunt de la Lidl bariera calea ferata la ora 10:00

 

Transport persoane Elvetia Ploiesti de la adresa 

Yani Travel ofera servicii de transport international de persoane si servicii de coletarie de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Din Elvetia persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Ploiesti.

Program plecari Elvetia Ploiesti:

– plecari din ElvetiaMarti si Vineri

Bilet autocar/microbuz Ploiesti Elvetia sau Elvetia Ploiesti

Pretul biletului Ploiesti Elvetia si Elvetia Ploiesti este de 150 euro de persoana.Reduceri bilete autocar: Yani Travel aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-20% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Romania Elvetia si retur pentru copiii dumneavoastra!

autocar Ploiesti Elvetia

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Ploiesti Elvetia si Elvetia Ploiesti

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

CONTACT: 0751 667 171 sau 0760 178 837

 Aarau Luzern Zug
 Baden Lyss Zurich
Basel Olten  
 Bern  Solothurn  
 Biel/Bienne  Spiez  
 Bulle St.Gallen  
Burgdorf Thun  
Fribourg Uster  
 Konstanz Vevey  
Lausanne Wil  
Liestal  Winterthur   
WhatsApp chat
Call Now Button