0040751667171 / 0040764555836

Transport colete si persoane Aiud-Elvetia

Transport persoane Aiud Elvetia

Yani Travel efectueaza curse saptamanale spre Elvetia la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane spre Elvetia si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina. In confort si stil ajungeti la adresa cu agentia Yani Travel pe traseul Aiud Elvetia. Iti puneam la dispozitie autocare si microbuze modern cu plecari zilnice.

Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Elvetia! Avem curse saptamanale de autocar pe ruta Aiud Elvetia la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

Program plecari Aiud Elvetia:

– plecari din Romania

JOI-VINERI

– locul si ora variaza. Aceste detalii vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre;

Transport persoane Elvetia Aiud de la adresa 

Yani Travel ofera servicii de transport international de persoane si servicii de coletarie de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Din Elvetia persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Aiud la locul stablit de sofer impreuna cu pasagerul.

Program plecari Elvetia Aiud:

– plecari din Elvetia

SAMBATA

Bilet autocar/microbuz Aiud Elvetia sau Elvetia Aiud

Incepe de la 150 EURO de persoana

Reduceri bilete autocar: Yani Travel aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane -minim 5 persoane- care circula in mod organizat, se aplica si reduceri pentru copiii dumneavoastra.
-reduceri de pana la 20% din pretul biletului;

autocar Aiud Elvetia

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

 

Transport colete Elvetia

Yani Travel va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditii.Nu ezitati sa le trimiteti cu noi.

Conditii transport colete:

– coletul sa fi de minim 30 kg (coletele mai mici de 30 kg 45E-60E);

– sa nu contina tigari si bauturi alcoolice ;

Pretul transportului : 1,5-2 euro pe kg (in functie de destinatie);

Vama elvetiana mai pune si alte restrictii privind continutul coletului. Acestea va vor fi comunicate in timpul convorbirii telefonice.

Program transport colete Romania – Elvetia si retur

– colectare colete Romania:

JOI-VINERI

-colectare colete Elvetia (de la adresa) :

 

SAMABATA

 

Rezerva biletul pe ruta Romania Elvetia rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Romania sau in Elvetia!

Rezervarea telefonica se poate face accesand pagina de contact (click)

In Elvetia acoperim aceste zone percum si imprejurimile acestora tot ce ne trebuie este adresa la care doriti sa calatoriti:

ARRAU KREUZINGEN ST GALLEN
BAAR LUCERNA SCHAFFHAUSEN
BADEN LANGENTRUY SOLOTHURN
BASEL LAUSANNE STAFA
BURGDORF LE LOCLE VALLORBE
BIEL/BIENNE MURTEN THUN
BERNA MONTREUX WINTERTHUR
DELEMONT NEUCHATEL WIL
FRIBOURG NYON WILISAU
FRAUENFELD OLTEN YVERDON-LES-BAINS
GENEVA PORRENTRUY ZUG
Call Now Button
WhatsApp chat