0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane Iasi – Belgia

Transport Iasi Belgia / Belgia Iasi la adresa dorita

Yani travel asigura transport de persoane cu autocarul si micobuzul pe ruta Iasi Belgia / Belgia Iasi

Seriozitate si confort! Cu firma noastra puteti avea un transport sigur la orice destinatie aveti nevoie pe ruta Iasi Belgia.Transportul se face in conditii moderne, cu microbuzul sau autocarul.Plecarile Iasi Belgia se realizeaza cu microbuze de ultima generatie 8+1 locuri, oferind un transport sigur de maxima siguranta intr-un timp avantajos pentru dumneavoastra.

Saptamanal aveti ocazia sa calatoriti  alaturi de noi la cele mai avantajoase preturi.Plecarile din Iasi spre Belgia au loc in zilele de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica

Imbarcarea  cursa Iasi Belgia:

Statie

Ora

Mini Market Carrefour

07:00

Preluarile de persoane din Belgia pentru Iasi se fac direct de la adresa dumneavoastra pe baza codului postal. Locul si ora plecarii pot varia.

Reduceri si avantaje – transport persoane 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Iasi Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Pretul biletului :

Iasi  – Belgia

120-130 euro de persoana
Belgia  – Iasi

120-130 euro de persoana

Transportul se face cu microbuze si autocare de ultima generatie la adresa dorita.pentru un transport rapid microbuzele noastre va stau la dispozitie cu tot confortul necesar unei calatorii placute.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Iasi Belgia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Iasi Belgia / Belgia Iasi va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

contact Braila germania

+40751 667 171

+40764 555 836

sau pe FACEBOOK

SOSIRI SI PLECARI – Iasi Belgia / Belgia Iasi

Arlon

Rochefort

Bastogne

Malmedy

Spa

Hury

Liege

Namur

Charleroi

Mons

Tournai

Hasselt

Genk

Louvain

Bruxelles

Gent

Kortrijk

De Panne

Oostende

Bruges

Anvers

Chimay

Couvin

Binche

Brugelette

Ath

Waregem

Roselare

De Haan

Eeklo

Lokeren

Sint-Niklass

Dendermonde

Mechelen

Geel

Mol

Lommel

Lier

Turnhout

Bree

Tienen

Sint-Truiden

Hury

 

 

WhatsApp chat
Call Now Button