0040751667171 / 0040764555836

Transport Tecuci Londra Tur – Retur

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Tecuci Londra / Londra Tecuci la ADRESA

 

trans tecuci londraYani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Tecuci Londra tur-retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Doresti sa vizitezi Londra sau te afli intr-o deplasare de afaceri , firma de transport international Yani Travel, iti ofera sansa de a calatorii cu autocarul sau microbuzul in conditii de maxima siguranta la preturi promotionale. Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Plecari Tecuci Londra si Londra Tecuci

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Tecuci(Romania) spre Londra(Anglia) sunt in zilele:  

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata

Duminica

de la:

Statie

Hotel Turist
Ora

7:00

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Londra(Anglia) spre Tecuci(Roamnia) sunt in zilele:

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata

Duminica

 de la ADRESA.

transport tecuci londra

Pretul biletului :

Tecuci Londra

100 lire de persoana

Londra Tecuci

100 lire de persoana

In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Tecuci Londra si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Tecuci Londra si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Tecuci Londra se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Tecuci Londra / Londra Tecuci va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

contact

+40751 667 171

+40764 555 836

sau pe: 

facebook