0040751667171 / 0040764555836

Suceava Reading si retur – Transport persoane Anglia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Suceava Reading / Reading Suceava la ADRESA

Yani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Suceava Reading si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!Transport persoane Suceava Reading

Plecari Suceava Reading si Reading Suceava

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Suceava(Romania) spreTransport persoane Reading Suceava Reading(Anglia) sunt in zilele de Luni, Joi, Vineri, Sambata, de la Autogara la ora 10:30.

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Reading(Anglia) spre Suceava(Romania) sunt in zilele de Joi si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Suceava Reading si retur

Pretul biletului este de numai 120 lire de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Suceava Reading si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Suceava Reading si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Suceava Reading se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Suceava Reading / Reading Suceava va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK

Call Now Button
WhatsApp chat