0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane Tulcea – Anglia Tur-Retur

Transport Tulcea Anglia si Anglia Tulcea la adresa dorita

transport Tulcea anglia se numără printre cele mai mari companii de transport persoane din România, acoperind, în prezent, cele mai importante trasee interjudețene și urbane oferind un transport de persoane de inalta clasa cu autocarul sau micobuzul pe ruta Tulcea Anglia / Anglia Tulcea.

Zile de plecare :

Transport persoane Tulcea Anglia | Anglia Tulcea
Luni Marti Miercuri Joi
Vineri Sambata Duminica

Spre deosebire de transportul cu avionul, cursele cu autocarul sau microbuzul in strainatate sunt cea mai frecvent aleasa metoda de transport pentru cei mai multi dintre romanii care au un job sau doresc sa viziteze tarile Uniunii Europene.

Motivele sunt destul de simple: autocarele si microbuzle moderne ofera confort sporit chiar si pentru un traseu lung; Pretul unui bilet de autocar este mai mic decat pretul unui bilet de avion.

Autocarele si microbuzele pe care le deţinem sunt atent pregătite pentru fiecare cursă în parte şi sunt verificate pentru a oferi siguranta si confort.

Plecarile pentru cursa Tulcea Anglia sunt de la:

Statie

Ora

GARA CFR

22:00

 Preluarile de persoane din Anglia pentru Tulcea se fac de la adresa.

Pret bilet autocar si reduceri – transport persoane Tulcea Anglia si Anglia Tulcea

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Tulcea Anglia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Tulcea Anglia (100 – 120 lire) de persoana

Anglia Tulcea (100 – 120 lire) de persoana

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Tulcea Anglia la cele mai
mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Tulcea Anglia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Tulcea Anglia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Rezervarea biletului se face telefonic. Avem nevoie de un cod postal al orasului de destinatiei, un numar de telefon de contact si numele persoanei care calatoreste sper Anglia.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Tulcea Anglia / Anglia Tulcea va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

contact

+40751 667 171

+40764 555 836

sau pe: 

facebook

SOSIRI SI PLECARI – Tulcea Anglia / Anglia Tulcea

Dover Folkestone Canterbury
Faversham Maidstone Rochester
Londra High Wycombe Oxford
Aylesbury Banbury Leamington
Stratford upon Avon Coventry Birmingham
Tamworth Cannock Stafford
Stoke on Trent Crewe Northwich
Warrington St Helens Liverpool
Manchester Bolton Preston
Blackburn Rochdale Luton
Milton Keynes Bedford Northampton
Leicester Loughborough Derby
Nottingham Chesterfield Sheffield
Doncaster Leeds York
Harrogate Stockton on Tees Middlesbrough
Durham Hartlepool Sunderland
Newcastle upon Tyne Basildon Chelmsford
Harlow Braintree Colchester
Ipswich Cambridge Thetford
Peterborough Grantham Boston
King’s Lynn Norwich