0040751667171 / 0040764555836

Iasi Londra si retur – transport persoane Anglia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Iasi Londra / Londra Iasi la ADRESA

Yani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Iasi Londra si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Plecari Iasi Londra si Londra Iasi

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Iasi(Romania) spre Londra(Anglia) sunt in zilele de:

Luni

Marti Miercuri Joi Vineri Sambata

Duminica

Locul si ora plecarii:

Statie

Ora

Bila

7:00

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Londra(Anglia) spre Iasi(Romania) sunt de la adresa in zilele de:

Luni

Marti Miercuri Joi Vineri Sambata

Duminica

Pretul biletului pentru transport persoane Iasi Londra si retur

Pretul biletului este de numai 100 lire de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Iasi Londra si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Iasi Londra si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Iasi Londra se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Iasi Londra / Londra Iasi va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

+40751 667 171

+40764 555 836

sau pe FACEBOOK

WhatsApp chat
Call Now Button