0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane |Craiova Stoke on Trent|

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Craiova Stoke on Trent / Stoke on Trent Craiova la ADRESA

 

 

Transport persoane Craiova Stoke on TrentYani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Craiova Stoke on Trent si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Plecari Craiova Stoke on Trent si Stoke on Trent Craiova

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Craiova(Romania) spre Stoke on Trent(Anglia) sunt in zilele de:

Marti

Locul si ora plecarii:

Statie

Ora

GARA C.F.R

22:30

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Stoke on Trent(Anglia) spre Craiova(Romania) sunt de la adresa in zilele de:

Vineri

Pretul biletului pentru transport persoane Craiova Stoke on Trent si retur

Pretul biletului este de numai 110 lire de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Craiova Stoke on Trent si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Craiova Stoke on Trent si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Craiova Stoke on Trent se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Craiova Stoke on Trent / Stoke on Trent Craiova va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

+40751 667 171

+40764 555 836

sau pe FACEBOOK