0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane |Craiova Stockton on Tees|

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Craiova Stockton on Tees / Stockton on Tees Craiova la ADRESA

 

 

Transport persoane Craiova Stockton on TeesYani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Craiova Stockton on Tees si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Plecari Craiova Stockton on Tees si Stockton on Tees Craiova

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Craiova(Romania) spre Stockton on Tees(Anglia) sunt in zilele de:

Joi

Locul si ora plecarii:

Statie

Ora

PARCARE BAUMAX

5:30

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Stockton on Tees(Anglia) spre Craiova(Romania) sunt de la adresa in zilele de:

Sambata

Pretul biletului pentru transport persoane Craiova Stockton on Tees si retur

Pretul biletului este de numai 165 lire de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Craiova Stockton on Tees si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Craiova Stockton on Tees si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Craiova Stockton on Tees se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Craiova Stockton on Tees / Stockton on Tees Craiova va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

+40751 667 171

+40764 555 836

sau pe FACEBOOK