0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane |Constanta Cannock|

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Constanta Cannock / Cannock Constanta la ADRESA

 

 

Transport persoane Constanta CannockYani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Constanta Cannock si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Plecari Constanta Cannock si Cannock Constanta

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Constanta(Romania) spre Cannock(Anglia) sunt in zilele de:

Marti

Locul si ora plecarii:

Statie

Ora

Gara C.F.R

00:00

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Cannock(Anglia) spre Constanta(Romania) sunt de la adresa in zilele de:

Vineri

Pretul biletului pentru transport persoane Constanta Cannock si retur

Pretul biletului este de numai 110 lire de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Constanta Cannock si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Constanta Cannock si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Constanta Cannock se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Constanta Cannock / Cannock Constanta va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

+40751 667 171

+40764 555 836

sau pe FACEBOOK