0040751667171 / 0040764555836

Zalau Birmingham si retur – Transport persoane Anglia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Zalau Birmingham / Birmingham Zalau la ADRESA

Yani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Zalau Birmingham si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!Transport persoane Zalau Birmingham

Plecari Zalau Birmingham si Birmingham Zalau

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Zalau(Romania) spreTransport persoane Birmingham Zalau Birmingham(Anglia) sunt in zilele de Luni, Joi, Vineri, Sambata, de la Gara la ora 17:00.

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Birmingham(Anglia) spre Zalau(Romania) sunt in zilele de Joi si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Zalau Birmingham si retur

Pretul biletului este de numai 120 lire de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Zalau Birmingham si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Zalau Birmingham si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Zalau Birmingham se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Zalau Birmingham / Birmingham Zalau va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK