0040751667171 / 0040764555836

Sibiu Daventry si retur – Transport persoane Anglia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Sibiu Daventry / Daventry Sibiu la ADRESA

Yani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Sibiu Daventry si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!Transport persoane Sibiu Daventry

Plecari Sibiu Daventry si Daventry Sibiu

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Sibiu(Romania) spreTransport persoane Daventry Sibiu Daventry(Anglia) sunt in zilele de Luni, Joi, Vineri, Sambata, de la Peco Euro oil la ora 16:30Locul si ora plecarii pot varia.

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Daventry(Anglia) spre Sibiu(Romania) sunt in zilele de Joi si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Sibiu Daventry si retur

Pretul biletului este de numai 120 lire de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Sibiu Daventry si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Sibiu Daventry si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Sibiu Daventry se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Sibiu Daventry / Daventry Sibiu va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK

Call Now Button
WhatsApp chat