0040751667171 / 0040764555836

Roman Corby si retur – Transport persoane Anglia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Roman Corby / Corby Roman la ADRESA

Yani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Roman Corby si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!Transport persoane Roman Corby

Plecari Roman Corby si Corby Roman

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Roman(Romania) spreTransport persoane Corby Roman Corby(Anglia) sunt in zilele de Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, de la Gara CFR la ora 11:30Locul si ora plecarii pot varia.

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Corby(Anglia) spre Roman(Romania) sunt in zilele de Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Roman Corby si retur

Pretul biletului este de numai 120 lire de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Roman Corby si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Roman Corby si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Roman Corby se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Roman Corby / Corby Roman va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK

Call Now Button
WhatsApp chat