0040751667171 / 0040764555836

Bacau Derby si retur – Transport persoane Anglia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Bacau Derby / Derby Bacau la ADRESA

Yani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Bacau Derby si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!Transport persoane Bacau Derby

Plecari Bacau Derby si Derby Bacau

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Bacau(Romania) spreTransport persaone Derby Bacau Derby(Anglia) sunt in zilele de Luni, Joi, Vineri, Sambata, de la Lidl la ora 10:30.

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Derby(Anglia) spre Bacau(Romania) sunt in zilele de Joi si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Bacau Derby si retur

Pretul biletului este de numai 120 lire de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Bacau Derby si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Bacau Derby si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Bacau Derby se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Bacau Derby / Derby Bacau va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK