0040751667171 / 0040764555836

Transport persoane Praga Cehia

Transport persoane Praga la adresa – Cehia

Nu e o exagerare sa numim Praga drept unul dintre cele mai atractive orase din lume. Putine orase poseda o astfel de atmosfera si sunt incarcate cu asa multa istorie, opere de arta si arhitecturale atat de magnifice. Praga este capitala Republicii Cehia si a devenit una dintre capitalele cele mai populare din Europa.

Praga este un oras captivant, un amestec de arta, muzica, film si teatru. Aceasta bijuterie cu arhitectura europeana originala, este un oras frumos si romantic cu privelisti care-ti taie rasuflarea, gradini linistite, calatorii cu barca si plimbari relaxante pe ingustele carari pietruite. Desi istoria orasului se intinde pe o perioada de peste 1000 de ani, capitala ceha este un oras modern cu hoteluri de lux, restaurante excelente ce ofera produse ale bucatariei autohtone si internationale, cluburi si pub-uri la moda.

 

Transport persoane Praga Cehia Praga este momentan una dintre cele mai populare atractii turistice din Europa si aceasta se datoreaza mai ales faptului ca are o cantitate impresionanta de cultura care trebuie asimilata. Bineinteles, asta inseamna ca unele zone ale orasului devin deseori foarte aglomerate cu turisti, dar e relativ usor sa te distantezi de aglomeratie. Cel mai simplu e sa faci un ocol pe o straduta laturalnica sau sa iei tramvaiul si vei putea imediat vedea adevarata Praga.

Localnicii pot parea uneori ca au un comportament mai aspru fata de turisti, mai ales pentru ca sunt atat de obisnuiti cu multimea de turisti ce le viziteaza orasul. Nu confundati aceasta asprime cu impolitetea, ei doar incearca sa-si continue viata intr-un oras in care se simt uneori straini. Incercati sa le ziceti cateva cuvinte in ceha, veti vedea ca devin imediat mult mai prietenosi.

Relaxati-va si bucurati-va de fiecare clipa in Praga

Nu fiti prea dur cu dumneavoastra daca prima calatorie in Praga va va face sa va simti coplesit si sa va intrebati “Asta-i tot?”. Farmecul orasului poate fi umbrit uneori de prea multi turisti, de traficul congestionat si de mercantilismul lipicios. Inghesuit cu mii de alti vizitatori, care se chinuie nebuneste sa vada orasul in trei zile, ingrijorati sa nu fie pradati, nu e de mirare ca va veti gandi ca orasul e supraestimat.

Relaxati-va, luati o gura de aer – sau o gura si mai mare din berea vestita a orasului – si incetiniti ritmul, sapati mai adanc si explorati putin mai departe. In timp ce centrul orasului e un amestec de arhitectura impresionanta, de la gotic, renascentist si baroc la neoclasic, art nouveau si cubist, in spatele zidurilor Orasului Vechi si ale Districtului Castelului e un nou oras cosmopolit de explorat. Cercetati parcurile de la marginea raului, barurile pline de viata, gradinile cu bere, cluburile cu muzica, muzeele si galeriile de arta. Folositi-va de excelentul sistem de transport in comun al Pragai pentru a explora suburbiile precum: Žižkov, Vinohrady, Smíchov si Holešovice. Va sunt garantate preturile mai mici, o ambianta locala autenica si o scapare sigura de oricare alte sentimente de indoiala.

Yani Travel va ofera plecari spre Praga prin curse saptamana de transport persoane Praga Cehia cu autocarele noastre la preturi incepand de la 80 Euro/persoana.

Sursa: www.city-break-praga.info