0040751667171 / 0040764555836

Botosani Dublin si retur – Transport persoane si colete

Transport persoane Botosani Dublin

Cautati transport autocar pe ruta Botosani Dublin si doriti sa ajungeti la adresa dorita? Yani Travel va pune la dispozitia dumneavoastra curse autocar la cele mai bune preturi.

transport Botosani DublinTransportul de persoane spre Dublin si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze contate 3 stele si 4 stele de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.
Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Dublin!Avem curse saptamanale de autocar la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort ridicat.

Program plecari Botosani Dublin:

– plecari din Botosani: MIERCURI

Transport persoane Dublin Botosani de la adresa la adresa

Yani Travel ofera servicii de transport international de persoane si servicii de coletarie de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Din Dublin persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Botosani.

Program plecari Dublin Botosani:

– plecari din Dublin: DUMINICA

Bilet autocar/microbuz Botosani Dublin si Dublin Botosani

Pretul biletului Botosani Dublin si Dublin Botosani este de 160 euro de persoana.Reduceri bilete autocar: Yani Travel aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-20% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Botosani Dublin si retur pentru copiii dumneavoastra!transport Botosani Dublin

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Botosani Dublin si Dublin Botosani

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Transport colete Botosani Dublin si Dublin Botosani

În ciuda celor peste 3.000 de km ce despart România de Dublin, livrarea unui colet în acest colț de lume este mai simplă ca niciodată. 

Este INTERZIS si nu acceptam transportul urmatoarelor:

  • arme
  • substante inflamabile
  • alcool si tigari
  • substante etnobotanice sau stupefiante
  • substante si produse interzise prin lege!

Coletele se sigileaza de fata cu expeditorul. Ne rezervam dreptul de a verifica continutul coletelor!

Pretul transportului coletului pe ruta Botosani Dublin si Dublin Botosani : 2 euro pe kg

Coletul sa fi de minim 20 kg ;

Program transport colete Botosani Dublin si returtransport colete botosani dublin

– colectare colete Botosani: MIERCURI

-colectare colete Dublin (de la adresa) : DUMINICA
Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Botosani Dublin rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Botosani sau in Dublin!

Call Now Button
WhatsApp chat