0040751667171 / 0040764555836

Slatina Belfast si retur – Transport persoane si colete

Transport persoane Slatina Belfast

Cautati transport autocar pe ruta Slatina Belfast si doriti sa ajungeti la adresa dorita? Yani Travel va pune la dispozitia dumneavoastra curse autocar la cele mai bune preturi.

transport Slatina BelfastTransportul de persoane spre Belfast si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze contate 3 stele si 4 stele de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.
Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Belfast!Avem curse saptamanale de autocar la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort ridicat.

Program plecari Slatina Belfast:

– plecari din Slatina: MIERCURI

Transport persoane Belfast Slatina de la adresa la adresa

Yani Travel ofera servicii de transport international de persoane si servicii de coletarie de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Din Belfast persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort in Slatina la adresa dorita.

Program plecari Belfast Slatina:

– plecari din Belfast: DUMINICA

Bilet autocar/microbuz Slatina Belfast si Belfast Slatina

Pretul biletului Slatina Belfast si Belfast Slatina este de 220 euro de persoana.Reduceri bilete autocar: Yani Travel aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-20% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Slatina Belfast si retur pentru copiii dumneavoastra!transport Slatina Belfast

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Slatina Belfast si Belfast Slatina

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Transport colete Slatina Belfast si Belfast Slatina

În ciuda celor peste 3.000 de km ce despart România de Belfast, livrarea unui colet în acest colț de lume este mai simplă ca niciodată. 

Este INTERZIS si nu acceptam transportul urmatoarelor:

  • arme
  • substante inflamabile
  • alcool si tigari
  • substante etnobotanice sau stupefiante
  • substante si produse interzise prin lege!

Coletele se sigileaza de fata cu expeditorul. Ne rezervam dreptul de a verifica continutul coletelor!

Pretul transportului coletului pe ruta Slatina Belfast si Belfast Slatina : 2 euro pe kg

Coletul sa fi de minim 20 kg ;

Program transport colete Slatina Belfast si returtransport colete Slatina Belfast

– colectare colete Slatina: MIERCURI

-colectare colete Belfast (de la adresa) : DUMINICA
Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Slatina Belfast rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Slatina sau in Belfast!

Call Now Button
WhatsApp chat