Piatra Neamt Irlanda si retur – Transport persoane si colete

Transport persoane Piatra Neamt Irlanda

Yani Travel efectueaza curse saptamanale pe ruta Piatra Neamt Irlanda la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj.Transportul se relizeza cu microbuze sau autocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta! Piatra Neamt Irlanda
Transportul de persoane spre Irlanda si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze contate 3 stele si 4 stele de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.
Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Irlanda!Avem curse saptamanale de autocar pe ruta Piatra Neamt Irlanda la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

Program plecari Piatra Neamt Irlanda:

– plecari din Piatra Neamt: MIERCURI

Transport persoane Irlanda Piatra Neamt de la adresa la adresa

Yani Travel ofera servicii de transport international de persoane si servicii de coletarie de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Din Irlanda persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort in Piatra Neamt la adresa dorita.

Program plecari Irlanda Piatra Neamt:

– plecari din Irlanda: DUMINICA

Bilet autocar/microbuz Piatra Neamt Irlanda si Irlanda Piatra Neamt

Pretul biletului Piatra Neamt Irlanda si Irlanda Piatra Neamt este cuprins intre 160 euro si 220 euro de persoana.Reduceri bilete autocar: Yani Travel aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-20% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Piatra Neamt Irlanda si retur pentru copiii dumneavoastra!Piatra Neamt Irlanda

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Piatra Neamt Irlanda si Irlanda Piatra Neamt

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Transport colete Piatra Neamt Irlanda si Irlanda Piatra Neamt

În ciuda celor peste 3.000 de km ce despart România de Irlanda, livrarea unui colet în acest colț de lume este mai simplă ca niciodată. 

Este INTERZIS si nu acceptam transportul urmatoarelor:

  • arme
  • substante inflamabile
  • alcool si tigari
  • substante etnobotanice sau stupefiante
  • substante si produse interzise prin lege!

Coletele se sigileaza de fata cu expeditorul. Ne rezervam dreptul de a verifica continutul coletelor!

Pretul transportului coletului pe ruta Piatra Neamt Irlanda si Irlanda Piatra Neamt : 2 euro pe kg

Coletul sa fi de minim 20 kg ;transport colete Piatra Neamt Irlanda

Program transport colete Piatra Neamt Irlanda si retur

– colectare colete Piatra Neamt: MIERCURI

-colectare colete Irlanda (de la adresa) : DUMINICA
Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Piatra Neamt Irlanda rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Piatra Neamt sau in Irlanda!

Lista oraselor din IRLANDA:

Dublin Belfast