0040751667171 / 0040764555836

Pascani Irlanda si retur – Transport persoane si colete

Transport persoane Pascani Irlanda

Yani Travel efectueaza curse saptamanale pe ruta Pascani Irlanda la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj.Transportul se relizeza cu microbuze sau autocare doate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta! irlanda
Transportul de persoane spre Irlanda si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeza cu autocare si microbuze contate 3 stele si 4 stele de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.
Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Irlanda!Avem curse saptamanale de autocar pe ruta Pascani Irlanda la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

Program plecari Pascani Irlanda:

– plecari din Pascani: MIERCURI

Transport persoane Irlanda Pascani de la adresa la adresa

Yani Travel ofera servicii de transport international de persoane si servicii de coletarie de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Din Irlanda persoanele se preiau de la adresa si se transport rapid in siguranta si confort in Pascani la adresa dorita.

Program plecari Irlanda Pascani:

– plecari din Irlanda: DUMINICA

Bilet autocar/microbuz Pascani Irlanda si Irlanda Pascani

Pretul biletului Pascani Irlanda si Irlanda Pascani este cuprins intre 160 euro si 220 euro de persoana.Reduceri bilete autocar: Yani Travel aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-20% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Pascani Irlanda si retur pentru copiii dumneavoastra!autocar-volvo-2012-1

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Pascani Irlanda si Irlanda Pascani

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Transport colete Pascani Irlanda si Irlanda Pascani

În ciuda celor peste 3.000 de km ce despart România de Irlanda, livrarea unui colet în acest colț de lume este mai simplă ca niciodată. 

Este INTERZIS si nu acceptam transportul urmatoarelor:

  • arme
  • substante inflamabile
  • alcool si tigari
  • substante etnobotanice sau stupefiante
  • substante si produse interzise prin lege!

Coletele se sigileaza de fata cu expeditorul. Ne rezervam dreptul de a verifica continutul coletelor!

Pretul transportului coletului pe ruta Pascani Irlanda si Irlanda Pascani : 2 euro pe kgtransport colete Pascani irlanda

Coletul sa fi de minim 20 kg ;

Program transport colete Pascani Irlanda si retur

– colectare colete Pascani: MIERCURI

-colectare colete Irlanda (de la adresa) : DUMINICA
Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Pascani Irlanda rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Pascani sau in Irlanda!

Lista oraselor din IRLANDA:

Dublin Belfast
Call Now Button
WhatsApp chat