Cluj Elvetia si retur – Transport persoane

Transport persoane Cluj Elvetia

Yani Travel efectueaza curse saptamanale pe ruta Cluj Elvetia la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta! Steag barsov elvetia
Transportul de persoane spre Elvetia si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze contate 3 stele si 4 stele de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.
Este nevoie doar sa apelezi agentia noastra si sa-ti programezi rezervarea la autocar sau microbuz din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Elvetia!Avem curse saptamanale de autocar pe ruta Cluj Elvetia la preturi covenabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

Program plecari Cluj Elvetia:

– plecari din RomaniaLuni, Joi si Sambata

– plecarile pentru cursa Cluj Elvetia sunt de la Billa la ora 21:00

 

Transport persoane Elvetia Cluj de la adresa 

Yani Travel ofera servicii de transport international de persoane si servicii de coletarie de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Din Elvetia persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Cluj.

Program plecari Elvetia Cluj:

– plecari din ElvetiaMarti, Joi, si Duminica

Bilet autocar/microbuz Cluj Elvetia sau Elvetia Cluj

Pretul biletului Cluj Elvetia si Elvetia Cluj este de 150 euro de persoana.Reduceri bilete autocar: Yani Travel aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar pentru copii, studenti, elevi si pensionari.
-20% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Romania Elvetia si retur pentru copiii dumneavoastra!

autocar Cluj Elvetia

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Cluj Elvetia si Elvetia Cluj

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

CONTACT: 0751 667 171 sau 0760 178 837

 

 Aarau Luzern Zug
 Baden Lyss Zurich
Basel Olten  
 Bern  Solothurn  
 Biel/Bienne  Spiez  
 Bulle St. Gallen  
Burgdorf Thun  
Fribourg Uster  
 Konstanz Vevey  
Lausanne Wil  
Liestal  Winterthur