Bucuresti Thun retur – Transport persoane Elvetia

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Bucuresti Thun / Thun Bucuresti la ADRESA

Yani travel – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete Bucuresti Thun si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Elvetia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!Bucuresti Thun

Plecari Bucuresti Thun si Thun Bucuresti

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Bucuresti(Romania) spreThun Bucuresti Thun(Elvetia) sunt in zilele de Luni, Joi si Sambata, de la Shopping City Baneasa la ora 9.00

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Thun(Elvetia) spre Bucuresti(Romania) sunt in zilele de Marti, Joi, si Duminica de la adresaLocul si ora plecarii pot varia.

Pretul biletului pentru transport persoane Bucuresti Thun sau retur

Pretul biletului este de numai 150 euro de persoana. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Bucuresti Thun si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Bucuresti Thun si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Bucuresti Thun se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Pretul si zilele de plecare pot varia in functie de locurile disponibile!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Bucuresti Thun / Thun Bucuresti va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0751667171

0764555836

sau pe FACEBOOK